Téli kiegészítők csak férfiaknak

A férfiak nem igazán kedvelik a téli kiegészítőket, azaz nem nagyon hordanak sapkát, sálat és kesztyűt, pedig ezek csak az alapvető téli kiegészítők, amelyekre szükségük lehet. Ezek a téli kiegészítők nem csak funkciót töltenek be, vagyis nem csak melegen tartják az adott testrészt, testrészeket, hanem remekül öltöztetnek is. A cikkből kiderül, hogy milyen téli kiegészítőre is van a férfiaknak szüksége.
A férfiaknak is szükségük van - Téli kiegészítők csak férfiaknak – téli kiegészítőkre.

Kötött sapka

A férfiak nem szeretnek sapkát hordani. Már gyerekkorukban is ódzkodnak a sapka viselésétől, aztán amikor a harmincas éveikben kezdenek kopaszodni, akkor visszasírják a gyerekkorukat és mindent másként csinálnának, de sapkát mindenképpen hordanának, hiszen a hideg bizony negatívan hat a hajhagymák működésére és a hideg gyakran oka lehet az idő előtti kopaszodásnak. Bármit is viselsz, legyen szó öltönyről, farmerről, vagy sportos viseletről, az egyik legalapvetőbb téli viselet mindenképpen a sapka legyen, ami eszedbe jutsz, amikor télire szerzed be a meleg ruhákat és kiegészítőket.

Kötött kesztyű

A mai modern korban, amikor az okostelefonok uralják az életünket és szinte percenként nézegetjük a telefont, hogy érkezett - e üzenetünk, a kesztyű csupán egy akadálynak tűnhet, mégis szükség van rá, hiszen a kéz ízületei is könnyen megfázhatnak, és ezt a negatív hatást igazán csak idősebb korunkban érezzük majd meg. Válassz olyan ujjatlan kesztyűt, ami melegíti is a kezed, de ha szükséges, gyorsan le tudod csekkolni a telefonon az üzeneteidet, vagy meg tudod nézni Facebookon a legújabb híreket, információkat.

Kötött sál

A kötött sál is elmaradhatatlan kelléke a férfi téli kiegészítőknek. Ma már sálak terén is nagy a választék, így minden férfi megtalálhatja azt a darabot, ami leginkább passzol a személyiségéhez, a stílusához. Még ma is legtöbben a kockás sál mellett döntenek, pedig tényleg nagyon divatos és változatos színvilágú és mintázatú gyapjú és kötött sálak kaphatók a piacon.

Vastag kötött zokni

Talán a vastag zokni örvend a legnagyobb népszerűségnek a férfiak körében. A bohókásabb típusok szeretik a vicces, motívumos zoknikat, míg a komolyabb férfiak az egyszínű zokni mellett teszik le a voksukat. Pedig zokni terén is nagy a választék. Arra ügyelj, hogy akár elegáns, akár sportos, akár hétköznapi, utcai ruhába bújsz, mindig figyelj oda a ruha és a zokni színének összhangjára, főleg, ha olyan helyre kell menned, ahol a zokni is megvillan. Kínos, amikor valaki öltönyben feszít és közben mesefigurás zokni van rajta.

Kapcsolódó cikkek

A bőrkiegészítőket - Bőrkiegészítők csakis férfiaknak – nagyon kedvelik a férfiak.

Bőrkiegészítők csakis férfiaknak

A férfiak is egyre több és többféle kiegészítőt hordanak. A leginkább kedvelt darabok bőrből készülnek. Mutatjuk is, hogy melyek ezek.

A férfiaknak is szükségük van - Téli kiegészítők csak férfiaknak – téli kiegészítőkre.

Téli kiegészítők csak férfiaknak

A férfiaknak is szüksége lehet téli kiegészítőkre. Sokan nem igazán kedvelik a sapkát, a sálat és a kesztyűt, de bizony olykor olyan hideg van, hogy muszáj ezeket a holmikat viselni.

A munkatáska kiválasztásához - Egy kis segítség a tökéletes munkatáska kiválasztásához – némi segítség is szükséges.

Egy kis segítség a tökéletes munkatáska kiválasztásához

A munkatáska kiválasztása sem mindig egyszerű feladat. Néhány tippet adunk, hogy mi alapján dönts, amikor táskát vásárolsz.