Színes ruhák és kiegészítők férfiaknak is

A férfiak két, maximum három színt kedvelnek, és ezeket viselik állandóan. Odáig rendben van, hogy a fekete, a szürke és a barna szín is nagyon férfias, de nem viselhetsz mindig ilyen színű ruhákat. Néha jó egy kis színt is vinni az öltözködésünkbe. Ha nem is a ruhatáradat cseréled le, ügyelj arra, hogy legalább a kiegészítőkkel némi színt vigyél a mindennapjaidba és ezzel is felfrissítsd kicsit a ruhatáradat.
A színes ruhák - Színes ruhák és kiegészítők férfiaknak is – színt visznek az életünkbe.

A színes kiegészítőkről se feledkezz meg

Amikor vásárolni mégy, azaz betérsz egy-egy ruhaüzletbe, ne feledkezz meg a színes kiegészítőkről. Ha szereted a kissé egyhangú színeket az öltözködésedben, akkor legalább a kiegészítőkkel vigyél némi színt a mindennapjaidba. Vásárolj színes, vagy merész mintázatú sálat, vagy óraszíjat és máris kissé feldobtad a ruhatáradat. Ne légy bátortalan, használd ki a lehetőségeket és csempéssz némi színt az életedbe.

A napszemüveg is felpezsdítheti a ruhatáradat

Ha eddig nem hordtál napszemüveget, ideje beruházni egybe. Ez nem csak divat kérdése, hanem ezzel a szemedet is megóvod a káros hatású UV-sugaraktól. Ha vagy elég merész és bátor, akkor bevállalsz egy piros keretes szemüveget, főleg ha a legtöbb ruhád fekete színű. Gondolj bele, milyen remek összhatást alkot majd a napszemüveged a fekete ruhadarabjaiddal.

Ha minden más fekete

Ha minden ruhád fekete, akkor a legjobb döntést hozod, ha veszel egy tucat színes pólót és ezeket váltogatod a fekete pulcsijaiddal, vagy zakóiddal. Máris nem tűnsz majd olyan morcosnak. Nyilván, nem a fekete ruházattól leszünk szomorúak, de hidd el, a színeknek ereje van. Ha vidám szeretnél maradni, akkor a citromsárga és a narancssárga a te színed. A kék a nyugalom színe, míg a vöröset kerüld, hiszen ettől a színtől csak dühös és haragos leszel.

Ne félj a színes cipőktől sem

A nők szeretik a divatos és színes cipőket és kiegészítőket, a férfiak azonban nincsenek ennyire merészek. Habár egyre több férfi mer felvenni rózsaszínű inget és piros cipőt, légy te is köztük, gyarapítsd te is ezeknek a férfiaknak a táborát. Igaz, hogy mindenki saját maga dönti el, hogy miben érzi jól magát, a divathoz, a stílusos megjelenéshez a színek is hozzátartoznak. Ha szeretnél te is divatos lenni, a színeket is csempészd be az életedbe. Ha nem is a ruháid válnak színessé, legalább a kiegészítőkkel tegyél egy kis kivételt.

Kapcsolódó cikkek

5 remek kiegészítő minden férfinak - a férfiaknak is sok jó kiegészítőt találhatunk a Trendhim webáruházban

5 remek kiegészítő minden férfinak

A Trendhim webáruház férfiaknak szóló kiegészítői között szemezgettünk.

A munkatáska kiválasztásához - Egy kis segítség a tökéletes munkatáska kiválasztásához – némi segítség is szükséges.

Egy kis segítség a tökéletes munkatáska kiválasztásához

A munkatáska kiválasztása sem mindig egyszerű feladat. Néhány tippet adunk, hogy mi alapján dönts, amikor táskát vásárolsz.

A férfiaknak is szükségük van - Téli kiegészítők csak férfiaknak – téli kiegészítőkre.

Téli kiegészítők csak férfiaknak

A férfiaknak is szüksége lehet téli kiegészítőkre. Sokan nem igazán kedvelik a sapkát, a sálat és a kesztyűt, de bizony olykor olyan hideg van, hogy muszáj ezeket a holmikat viselni.