Az ing és a férfiak

A férfiak nem csak az irodában vagy ünnepi alkalmakkor viselhetnek inget, hiszen nagyon sokféle stílusban lehet ma már inget vásárolni. A férfiak egyik kedvelt ruhadarabja is, hiszen többféleképpen is lehet viselni, még egy elegáns inget is. A cikkben bemutatunk néhány férfiinget, amely lehet elegáns, laza és sportos viselet is, attól függően, hogy mikor, milyen alkalomra és hogyan viseljük ezt a ruhadarabot.
Az ing és a férfiak  - A férfi inget többféle ruhadarabbal is lehet kombinálni

Az ing és a nyakkendő

A férfiinget lehet viselni kétféle nyakkendővel is. Az egyik a csokornyakkendő, a másik a hagyományos, hosszú nyakkendő. Mindkettőnél ügyelni kell azonban a harmóniára, a színekre és arra, hogy melyiket, milyen eseményen lehet viselni. Pontosabban nem maga a nyakkendő határozza meg, hogy mely eseményre, melyik lehet magunkra ölteni, sokkal inkább a nyakkendő mintázata és színe.

Üzleti tárgyalásra nem javasolt harsány és bohókás nyakkendőt felvenni, más eseményekre viszont igen, hiszen maga a nyakkendő is kifejezi az illető személyiségét és stílusát, élethez való hozzáállását.

Esküvőre, vagy bármilyen más, hivatalos eseményre is fel lehet venni inghez csokornyakkendőt. Ilyenkor a fekete színt részesítsük előnyben. A zakó zsebébe pedig kerülhet virág, vagy egy ízléses selyemzsebkendő is.

Nem mindig kell nyakkendő

A nyakkendőt néha el is lehet felejteni. Attól, hogy egy férfi, öltönyt vagy zakót vesz fel az inghez, nem mindig szükséges nyakkendőt is használni, amely egy fontos kiegészítője egyébként ennek a férfias ruhadarabnak. Egy anyagában és színében jól megválasztott öltöny, remekül fest egy Pazar anyagú és kellemes színű inggel, még abban az esetben is, ha az illető nem vesz hozzá nyakkendőt. Ilyenkor más kiegészítők dobják fel az adott öltözéket, például egy láncos zsebóra, vagy egy selyem zsebkendő, amely színében és anyagában is passzol az öltönyhöz.

Nyakkendőre akkor sincs szükség, ha egy könnyű lenvászon inget ölt a férfi egy laza, nyári zakóval.

Ezek a ruhadarabok nem kívánják meg a konzervatív stílust, azaz a nyakkendőt nyugodt szívvel otthon lehet hagyni a szekrényben.

Még sportcipővel is illik

A fiatalabb korosztály néha fittyet hány a szabályokra és nem törődnek az öltözködés szabályaival. Milyen helyesen teszik, hiszen így jöhetett divatba a sportcipő és az öltöny kombinációja, ami lássuk be, hogy nagyon jól mutat egy sármos férfin. Idősebbek már ne próbálkozzanak ezzel az összeállítással, mert legfőképpen a fiataloknak áll jól ez az extravagáns és vagány párosítás.

A nyár és az ing megfér egymás mellett

Kétségtelen, hogy a nyár legkedveltebb ruhadarabja férfiak körében a póló. Azonban sok férfi szereti a laza, könnyű, szellős anyagból készült ingeket. Ezek az ingek valóban jó nedvszívó képességgel rendelkeznek, és nagyon kellemesen hűtik a testet a nagy kánikulában.

Ha valaki még jobban szeretné feldobni a nyári hangulatot, akkor nincs is más dolga, csak egy vagány kalapot a fejére illeszteni és a nyaka köré tekerni egy kendőt, amelyek remek kiegészítőnek számítanak a férfiak körében is.

Kapcsolódó cikkek

Az ing és a férfiak  - A férfi inget többféle ruhadarabbal is lehet kombinálni

Az ing és a férfiak

A férfiak többsége nem kedveli az inget, mert túl hivatalosnak, ünnepi viseletnek gondolják, pedig nagyon sokféle variációban lehet hordani. A cikkben be is mutatunk néhányat.

A férfiak - 5 alapruhadarab télen férfiaknak – télen sem szeretnek sok ruhát magukra ölteni.

5 alapruhadarab télen férfiaknak

A férfiak télen sem szeretnek túl sok ruhadarabot felvenni, rétegesen öltözködni, pedig sok kellemetlenséget elkerülhetnének, ha preferálnák a télies, meleg öltözködést. A cikkben felsorolunk 5 téli, férfi alapruhadarabot.

Bemutatjuk az inSPORTline webáruház férfiruha kínálatát

Bemutatjuk az inSPORTline webáruház férfiruha kínálatát

A legtöbb férfinak még mindig gondot okoz a vásárlás.