5 alapruhadarab télen férfiaknak

Télen hideg van, de a férfiak nagy része még ebben a hideg időszakban is szeret lengén öltözködni, aztán csodálkoznak, hogy minden héten meg vannak fázva és állandóan készenlétben kell lenniük, mert folyamatosan náthás tünetekkel küszködnek. A telet csak kevesen kedvelik, hiszen annyi ruhát kell magunkra ölteni, hogy alig bírunk azokban mozogni. Mégiscsak szükséges, hogy alaposan felöltözzünk és ma már a férfiak is annyira divatos és stílusos téli ruhadarabokat találhatnak az üzletekben, hogy nem kell megelégedniük olyan holmikkal, ami nem tükrözi az ízlésüket, vagy amiben kényelmetlenül érzik magukat. A cikkben olyan téli ruhadarabokat mutatunk be, amelyeket minden férfinak feltétlenül be kell szereznie.
A férfiak - 5 alapruhadarab télen férfiaknak – télen sem szeretnek sok ruhát magukra ölteni.

Télikabát

Az egyik legalapvetőbb téli ruhadarab a télikabát. Ma már nagyon divatos és nem mellesleg meleg kabátokat gyártanak férfiak számára. Mindenféle stílusban készülnek ilyen kabátok, így az elegánsabb vagy a sportosabb vonalat kedvelők is megtalálják a kedvükre valót. Ha nagyon nem szereted a télikabátot, amelyet általában hosszabbra terveznek, akkor vegyél csípőig érő dzsekit, ami rövidebb ugyan, mint egy klasszikus télikabát, de jó vastag és meleg is, így ebben biztos, hogy nem fogsz megfázni.

Kötött pulóver

A férfiak imádják a pólót, legyen szó hosszú, vagy rövid ujjú változatról. A pólóba könnyen be lehet bújni, de lássuk be, hogy ez nem egy téli öltözet, hiszen nem melegíti a derekat, így könnyen be lehet szerezni egy vesegyulladást, ha nem vagy elég óvatos. Kötött pulcsik terén is bőséges a választék, ma már nem kell megelégedni a sötét színekkel, hiszen férfiak számára is készülnek kellemes, élénkebb színű darabok.

Bőrkesztyű

Ez az egyik olyan téli alapdarab, amit nem sok férfin lehet látni. Talán ennek az is az oka, hogy ma már mindenkinek okostelefonja van és macerás le és felhuzigálni a kesztyűt, ha hívásunk van. Pedig érdemes befektetni egy ilyen kesztyűbe, mert a hideg hatására szűkülnek az erek és egy bőrkesztyű nagyfokú védelmet adhat. Ma már olyan darabok is készülnek, amelynek a belseje jó meleg, bundás, de ezt senki más nem tudja, csak a viselője, hiszen egy kívülálló csak egy puha bőrkesztyűt lát, ami elég férfias viselet, még ha sok férfi ódzkodik is tőle.

Kötött sál

Sálat ugyan viselnek a férfiak, de nem mindig ügyelnek a harmóniára. Ma még mindig a csíkos és a kockás sálak hódítanak, pedig sál terén is nagy a választék. Ma már különös, elegáns sálakat is lehet találni a piacon, de ha futni készülsz és valamilyen sportosabb, lazább darabra vágysz, akkor ilyet is találhatsz az üzletekben.

Kötött sapka

A sapka sem a kedvenc ruhadarabja a férfiaknak, pedig egy jól megválasztott kötött sapka is kölcsönözhet férfias megjelenést. A sapkaválasztásnál is ügyelj arra, hogy öltönyhöz ne egy sportos sapkát válassz, hanem valamilyen elegánsabbat.

Kapcsolódó cikkek

A férfiak - 5 alapruhadarab télen férfiaknak – télen sem szeretnek sok ruhát magukra ölteni.

5 alapruhadarab télen férfiaknak

A férfiak télen sem szeretnek túl sok ruhadarabot felvenni, rétegesen öltözködni, pedig sok kellemetlenséget elkerülhetnének, ha preferálnák a télies, meleg öltözködést. A cikkben felsorolunk 5 téli, férfi alapruhadarabot.

A férfiak is öltözködhetnek - Divat útmutató férfiaknak – divatosan.

Divat útmutató férfiaknak

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen öltözékben jelenünk meg egy-egy vacsorapartin, vagy egy esküvőn. A cikkben hasznos tippeket adunk erre vonatkozóan.

Az ing és a férfiak  - A férfi inget többféle ruhadarabbal is lehet kombinálni

Az ing és a férfiak

A férfiak többsége nem kedveli az inget, mert túl hivatalosnak, ünnepi viseletnek gondolják, pedig nagyon sokféle variációban lehet hordani. A cikkben be is mutatunk néhányat.