Divat útmutató férfiaknak

Az öltözködés nem csak azt jelenti, hogy felveszünk valamit és kész. Sokkal több annál. Az öltözködés befolyásolja, hogy milyen benyomást teszünk másokra és milyen hatással leszünk másokra az első találkozás alkalmával. Az első benyomás szerint az emberek először a külső alapján ítélnek és a külső megjelenésbe, az éppen viselt ruhánk, azaz az öltözködésünk is beletartozik. Ezért is nagyon lényeges, hogy időt szánj a ruhatárad kialakítására és az ízléses öltözködésre. A cikkben segítséget nyújtunk, ha elakadtál divatkérdésekben, pontosabban, hogy miben jelenj meg egy – egy eseményen.
A férfiak is öltözködhetnek - Divat útmutató férfiaknak – divatosan.

Az életünkben különféle eseményeken kell jelen lennünk és egyáltalán nem mindegy, hogy miben is jelenünk meg. Ma már az sem mindegy, hogy egy esküvőn milyen ruhát öltünk magunkra, sok esetben erre utaló leírások is szerepelnek a meghívón. Nekünk, mint vendégeknek pedig kötelességünk úgy megjelenni, ahogyan azt az ifjú pár kéri, hiszen mégiscsak az ő nagy napjukról van szó.

Mi legyen rajtad egy vacsorapartin?

Természetesen nem mindegy, hogy milyen vacsoráról is van szó. Ez a vacsora lehet ugyanis üzleti, családi vagy baráti vacsora. Ha elakadtál ebben a kérdésben, a legjobb, amit tehetsz, hogy megkérdezed azt a személyt, aki meghívott a vacsorára, hogy milyen elvárások vonatkoznak az öltözködésre, így nem érnek kellemetlen meglepetések és nem fogod kínosan érezni magad.

Miben jelenj meg egy üzleti vacsorán?

Nyilván egy üzleti vacsorán elvárás az öltöny, az elegáns megjelenés, de ez sem biztos, így mindenképpen érdeklődj utána, hogy miben kell menni az üzleti vacsorára. Ha szeretnél profinak tűnni, és azt akarod, hogy komolyan vegyenek, mindenképp dönts az elegáns öltözék mellett. Az öltönnyel és egy hozzá illő inggel és egyéb kiegészítőkkel nem foghatsz mellé. Maradj önmagad és légy stílusos, így biztos, hogy sikerélményed lesz.

Esküvőre csak úgy, ahogy az ifjú pár kéri

Amikor esküvőre vagyunk hivatalosak, akkor mindenki, vagy legalábbis a legtöbb férfi fehér ingben és fekete öltönyben gondolkodik, pedig sokkal színesebb a skála, már ami az öltözködést illeti. Maradj stílusos és elegáns, de ne ragadj le ennél a két színnél és a legfontosabb, hogy mindenképpen vedd figyelembe, hogy mit vár el a vendégektől a vőlegény és a menyasszony, azaz milyen elvárások vonatkoznak öltözködés terén a vendégekre.

Az állásinterjúra elegánsan vagy lezseren?

Ez sok mindentől függ, de azért még mindig az elegáns viselet a bevált és ez hozhat igazi sikereket. A lazaságodat a viselkedéssel is bizonyíthatod, de amikor egy komoly állást szeretnél megpályázni, jól teszed, ha adsz a külső megjelenésedre, hiszen egyfajta első benyomás mindenképpen kialakul az interjúztatóban és ez csakis akkor lesz pozitív, ha az öltözékedre is ügyelsz, hiszen az első benyomást szinte mindig a külső alapján, így az öltözék alapján hozzuk meg.

Kapcsolódó cikkek

A férfiak - 5 alapruhadarab télen férfiaknak – télen sem szeretnek sok ruhát magukra ölteni.

5 alapruhadarab télen férfiaknak

A férfiak télen sem szeretnek túl sok ruhadarabot felvenni, rétegesen öltözködni, pedig sok kellemetlenséget elkerülhetnének, ha preferálnák a télies, meleg öltözködést. A cikkben felsorolunk 5 téli, férfi alapruhadarabot.

A férfiak is öltözködhetnek - Divat útmutató férfiaknak – divatosan.

Divat útmutató férfiaknak

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen öltözékben jelenünk meg egy-egy vacsorapartin, vagy egy esküvőn. A cikkben hasznos tippeket adunk erre vonatkozóan.

A divattanácsok - 4 tipp a stílusos öltözködéshez – minden férfinak jól jönnek.

4 tipp a stílusos öltözködéshez

A férfiaknak néha jól jön egy-két tipp, amikor úgy határoznak, hogy holnaptól kicsit divatosabban kezdenek öltözködni. A cikkel, ebben leszünk a segítségükre.