A stílusos férfi sálat is visel

A sál egy remek funkcionális kiegészítő, hiszen egy kötött, vagy gyapjú sál extra védelmet biztosít az őszi szeles időben, vagy a zord, téli hideg ellen. Amennyiben a rajtunk lévő sál jól, szabályosan van megkötve, akkor ez sokat lendít a stílusosunkon, sőt a sál megkötési módja is beszél rólunk, azaz kifejezi a külvilág felé, hogy milyenek is vagyunk valójában és milyen stílust képviselünk.
A stílusos férfi egyik kiegészítője, a sál

A férfi sálat tehát többféleképpen is meg lehet kötni, illetve lehet viselni. Voltaképpen a sál, éppúgy viselkedik, mint egy nyakkendő és az, hogy hogyan hordjuk, sok mindent elárul rólunk. Ha az őszi, vagy a téli hideg napokra választunk sálat, akkor dönthetünk a Freddi városias fekete sál mellett, amely jó minőségű merinó gyapjúból készült, ami a leghidegebb időben is extra védelmet nyújt. A fekete szín pedig nagyszerű választás, hiszen ez a szín bármilyen színű kabáthoz remekül illik.

A klasszikus, egyszerű divat híveinek

Amennyiben csak egyszer szereted a nyakadon a sálat körbetekerni, akkor te a klasszikus, egyszerű, letisztult vonalat képviseled. Habár ily módon a sál csak félig tölti be a funkcióját, hiszen nem ad olyan nagy meleget, viszont tudni fogják rólad, hogy te egy tradíciókat kedvelő férfi vagy, aki ad a megjelenésére. Ha így hordod a sálat, akkor elegánsabb, de lazább, utcai viselettel is bátran hordhatod.

Az elegancia képviselőinek

Az elegáns öltözéket leginkább az üzletemberek, az irodában dolgozó férfiak kedvelik. Ők azok, akik télen is hosszú szövetkabátot hordanak. A fekete merinó gyapjúból készült sál, ideális választás számukra, hiszen ez a sál remekül kiegészíti az elegáns öltözetet. Az elegáns ruházathoz ezt a sálat úgy kell viselni, hogy egyszerűen csak a nyakadba helyezed és engeded, hogy lágyan a mellkasodra omoljon. Semmiképpen sem kell megkötni, hiszen az elegáns megjelenés része ez a fajta sálviselet.

A sármos, divatot kedvelőknek

A párizsi, vagy európai csomóról már biztos mindenki hallott. Nos, ebben az esetben egy laza mozdulattal kell a nyakra helyezni a sálat és az egyik végét átbujtatni a kis résen, így olyan érzésed lehet, mintha egy valódi nyakkendőt viselnél. Azonban, ha európai csomót alkalmazol a sáladon, akkor erre más szabályok vonatkoznak, mint az inghez viselt nyakkendő esetében, hiszen a sálat hordhatod a kabátod alatt, de a kabáton kívülre helyezett sál is jól mutat.

A változatosságot preferálóknak

Az is egy megoldás, hogy amikor a nyakad köré tekered a sálat, egyetlen csomózást ejtesz rajta és magát a sálat hagyod leomlani a mellkasodon, azaz nem tekered azt a nyakad köré. Ha szorosabbra húzod a sálat, akkor üzleti, elegáns lesz a stílusod, de ily módon akkor is hordhatsz őzi vagy téli sálat, ha lazább utcai ruházat van rajtad.

A modern divat hódolóinak

Manapság nem csak a nők, hanem a férfiak körében is divatos és trendi, amikor az egész sálat a nyakuk köré tekerik. Voltaképpen ez egy fiatalos megjelenést ad annak, aki így hordja ezt a kiegészítőt. Ugyanúgy illik egy alkalmi öltözethez, mint egy sportos viselethez. Azonban azt tudni kell, hogy kifinomultságot sugároz rólad, ha ekképpen viseled a sálat, főként, ha egy Keenan Kane fekete gyapjú beanie sapka is van a fejeden, melyet a Trendhim webáruházból szerezhetsz be.

Kapcsolódó cikkek

A fehér ing - Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

A fehér ing ma már egyáltalán nem számít ünnepi viseletnek, hiszen zakóval és farmerrel is bátran viselheted. A cikkben divat tippeket olvashatsz a fehér inggel kapcsolatban.

A férfiak nagy hányada - Miért dönt egy pasi a tetoválás mellett? – kedveli a tetoválást.

Miért dönt egy pasi a tetoválás mellett?

A férfiak egy része szereti a tetoválást. A cikkben leírjuk, hogy miért dönt egy-egy férfi a tetoválás mellett. És arról is olvashatsz, mit is mond erről a tudomány.

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Úgy érzi, hogy ideje lenne fazont változtatni és beújítani valami merészre és ütősre?