A telefon, a telefontok és a férfiak

A nők szeretik a harmóniát, a férfiak azonban nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy a ruházatuk és a kiegészítőjük összhangban legyen egymással. A férfiak sokat tanulhatnak a nőktől ilyen téren, hiszen nagyon kellemes megjelenést lehet kialakítani, ha ügyelünk a részletekre. Mint ahogyan a nők is gondosan ügyelnek arra, hogy a ruházatuk színvilágával egységben lévő táskát és cipőt hordjanak, úgy a férfiaknak is ügyelni kellene arra, hogy az adott öltözékhez, milyen táskát és telefont vesznek a kezükbe. A cikkben olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek, hogy még stílusosabban nézz ki.
A telefon, a telefontok és a férfiak

A meleg őszi színek előnyben

Az ősz beköszöntével sokan sötétebb, komorabb színekre váltanak. Sokan részesítik előnyben a feketét, a barnát vagy éppen a szürkét. Nem csak a ruházat válik komorrá és rideggé, de a kiegészítők, így a telefonok és a telefontokok is, pedig az ősz színei nem csak a barnában és a feketében merülnek ki, ennél azért jóval szélesebb a választék. Ha a fekete a kedvenc színed, akkor a telefontok lehet piros, vagy más meleg őszi szín, például narancssárga, vagy kellemes zöld. Tűnj ki a tömegből, és legyenek a kiegészítőid merészek és élénk színűek.

Őszi, elegáns bőrtok

Ha nem a szilikonos telefontok híve vagy és komoly munkakörben dolgozol, például egy irodában, akkor választhatod a bőrtokot is, hiszen ennél elegánsabb megjelenést egyetlen tok sem tud biztosítani a telefonnak. Ma már nem csak többféle színben, hanem többféle, különleges lenyomattal, mintázattal is kaphatók telefontokok, így akár többet is beszerezhetsz, hogy mindig olyan tokot használj, amely illik az aznapi ruházatodhoz és egyéb kiegészítőidhez.

Telefon hangulathoz igazítva

Ősszel sok embernek csökken a hangulata és sokakat tesz depresszióssá a sok eső, a szeles és hűvös időjárás. Te ne tartozz ezen emberek közé! Legyenek olyan kiegészítőid, amelyek mosolyra fakasztanak, nem csak téged, hanem a környezetedben élőket is. A mosoly, kötelező ebben a komor hangulatú időjárásban, hiszen a stressz csak beteggé tesz. Nem csak testileg, hanem lelkileg is. Vedd körül magad vidámsággal és vidám dolgokkal.

Hétvégén kicsit lazíthatsz

Egyes munkahelyeken vannak bizonyos szabályok és protokollok, amelyeknek meg kell felelni, be kell tartani. Az irodában, bankban vagy más komoly helyeken dolgozók tudják, hogy mi az a dressz kód, ami sok esetben nem csak az öltözködésre vonatkozik. Ha hétköznap nem is teheted meg, hétvégén lazíts és válts te is valami könnyedebb, lazább viseletre. Ne csak az öltözködésben alkalmazd ezt a szabályt, hanem a telefonoddal kapcsolatban is. Helyezd a telefonodat olyan tokba, ami a hétvégi hangulattal egyenértékű.

Sportolásnál a biztonság az elsődleges

A férfiak szeretnek hétvégén lazítani és kiereszteni a gőzt, ezért gyakran összeállnak a barátokkal egy-egy focimeccsre, vagy kerékpártúrára. Ilyenkor jobban kell ügyelni a telefonra is, így válassz olyan tokot, ami biztonságot ad nem csak a telefonodnak, hanem neked is.

Kapcsolódó cikkek

Így válasszunk a cípőt a nadrághoz

Így válasszunk elegáns cípőt a nadrághoz

Öltözködés a melegítőn és a sportcipőn túl.

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Úgy érzi, hogy ideje lenne fazont változtatni és beújítani valami merészre és ütősre?

A stílusos férfi egyik kiegészítője, a sál

A stílusos férfi sálat is visel

A stílusos férfiak nagyon sokféle, remek kiegészítőt viselhetnek. Az egyik ilyen kiegészítő, a sál.