Miért dönt egy pasi a tetoválás mellett?

A férfiak egy jelentős hányada odáig van a tetoválásért. A minták teljesen különbözőek és az is, hogy ki, hová szeret leginkább magára varratni egy – egy alakot, feliratot, vagy bármit, amivel kifejezheti önmagát. A tetoválás szexi, legalábbis a legtöbb nő szerint. Még tudományos kutatások is zajlottak ezzel kapcsolatban. A cikkből kiderül, hogy miért is szeretik a nők annyira az együttlétet egy olyan férfival, akinek tetoválás, vagy tetoválások díszítik a testét.
A férfiak nagy hányada - Miért dönt egy pasi a tetoválás mellett? – kedveli a tetoválást.

4 dolog, amit a tetoválás elárul a viselőjéről

1. A tetoválás, mint az önkifejezés egyik eszköze

Sok dologgal fejezhetjük ki önmagunkat. A tetoválással is. A tetovált férfiak voltaképpen a testüket használják arra, hogy megmutassák másoknak, a külvilágnak, hogy mit is szeretnek, mi az, ami fontos számukra. A tetovált férfiak nyíltan vállalják azt, hogy mi zajlik bennük, a lelkükben és mit is rejt a szívük. A tetovált férfiak éppen ezért nagyon határozottak is és bátrak, hiszen egyáltalán nem érdekli őket, hogy ki, mit gondol. A tetoválásukról és róluk sem.

2. A tetovált férfiak tudják, mit akarnak

Annak a személynek nem való tetoválás, aki az egyik pillanatban még akarja, a másik percben pedig már határozottan ódzkodik attól, hogy bármit is felvarrjanak a testére. Azok, akik határozott szándékkal térnek be egy tetováló szalonba, általában alaposak és alaposan át is gondolták és tisztában is vannak vele, hogy a tetoválás egy életre szól. A tetovált férfiak általában az élet más területein is tudják, hogy mi akarnak és bármit is tesznek, bárhogy is alakul az életük, nem bánnak meg semmit sem.

3. A tetovált férfi erős és nem fél

Sok férfi retteg a tűtől. Nem azt mondom, hogy aki tart a tűtől, nem lehet bátor, mégis van valami ősi erő azokban a férfiakban, akik nem rettennek meg a tűtől és be is merik vállalni a fájdalmat csak azért, hogy végre megvalósulhasson az álmuk. Az ilyen férfiak, adódjon bármilyen nehézség is az életben, nem rettennek meg semmitől.

4. A tetovált férfi izgalmas és kalandvágyó

A tetovált férfiak izgalmasak, szeretik a kalandot, hiszen már maga a tetoválás is egy kaland. A tetovált férfiak szeretik a kihívásokat és nem rettennek meg akkor sem, ha meg is kell azokat valósítani, azaz nem csak beszélnek a kalandokról, ha bőven van benne részük is.

Mit mond a tudomány?

Ma már mindennel kapcsolatban folynak tudományos vizsgálódások, mindent kutatnak, mindennel kapcsolatban készülnek tanulmányok. A tetoválások vonzóvá teszik a férfiakat a nők szemében. Egy kutatásba majdnem 3000 férfit és nőt vontak be. A nőknek választaniuk kellett a férfiak közül, hogy kivel töltenének el egy éjszakát. A legtöbben esetben a nők, a tetovált férfiak közül választottak, persze csak elméletben. A nőket aztán meg is kérdezték, hogy miért találták vonzónak azokat a férfiakat, akiknek tetoválás borította a testét. A legtöbb nő úgy vélte, hogy a tetovált férfiak nagyobb szexuális fantáziával vannak megáldva és sokkal gyengédebbek és egyben vadabbak is az ágyban, mint a nem tetovált férfiak, és ez szintén vonzóvá formálta őket a nők szemében. A nők sokkal dominánsabbnak és férfiasabbnak vélték a tetovált férfiakat. Még a férfiak is vonzónak találták a tetovált férfiakat annak ellenére, hogy a kutatásba csakis heteroszexuális férfiakat és nőket válogattak be.

Kapcsolódó cikkek

A telefon, a telefontok és a férfiak

A telefon, a telefontok és a férfiak

A férfiaknak adunk tippeket és tanácsokat, hogy mikor, milyen telefontokot hordjanak magukkal.

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Úgy érzi, hogy ideje lenne fazont változtatni és beújítani valami merészre és ütősre?

A stílusos férfi egyik kiegészítője, a sál

A stílusos férfi sálat is visel

A stílusos férfiak nagyon sokféle, remek kiegészítőt viselhetnek. Az egyik ilyen kiegészítő, a sál.